58

Facebook-analys av

Tektor Cigars

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Tektor Cigars. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Tektor Cigars publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
55
Frekvens
39
Följare
4,6K
Interaktioner
3,7K
Interaktioner per inlägg
522
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
0,8

Vinnarinlägg

Tektor Cigars

------Tävlingen Avslutad----- Här kommer en jultävling från Tektor. Gissa antalet gördlar i lådan och vinn en resehumidor med 5st cigarrer. En gissning per person. Närmast och snabbast gäller. Gilla och dela inlägget. Tävlingen avslutas sön 17/12 kl 21:00. God Jul ????

1 992 interaktionspoäng på 4 639 följare
Tektor Cigars

Tävlingen avslutad. Då var det dags igen :). Gissa längden på denna specialrullade Tektor-cigarr i mm (ange i tiondels mm t.ex 123.4mm). Närmast och snabbast vinner cigarr och Xikar produkter. En gissning per person. Tävlingen avslutas imorgon kl 21:00. Lycka till.

736 interaktionspoäng på 4 639 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Tektor Cigars

Då var det klart. Rätt antal gördlar 434st. Grattis Her RStrand (433) 1 gördel ifrån :). Mycket bra gissat. Tack för alla kommentarer och ert intresse för Tektor.

61 interaktionspoäng på 4 639 följare
Tektor Cigars

Cigarren är 130,8 mm lång. Ingen prickade in exakt men Charlott Svensson är närmast och snabbast med sina 130,7 mm grattis. Tektor Cigars tackar för gillningar och kommentarer.

68 interaktionspoäng på 4 639 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.