58

Instagram-analys av

Jessica Johansson

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Jessica Johansson. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Jessica Johansson publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,2 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
50
Frekvens
51
Följare
1,0K
Interaktioner
908
Interaktioner per inlägg
75,7
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
1,2

Vinnarinlägg

Jessica Johansson

???? lilla gullisen. Hörni, in och kika på @jessicaritar också, bara några dagar kvar för den som vill fixa julklapparna därifrån!

117 interaktionspoäng på 1 019 följare
Jessica Johansson

Detta att solen skiner in, it’s a new thing. Idag ska jag äta hotellfrukost med @ellinorbinkowski och @helena_dahlgren och senare ska @gatuduvan läsa poesi på ett vernissage på Husby konsthall! Blir nog en fin dag. ❤️????

106 interaktionspoäng på 1 019 följare

Förlorarinlägg

Jessica Johansson

Årets första utlästa bok blev denna, ”Åh lunargatan” av Victoria Jäderling, en novellsamling som jag hade höga förväntningar på. Det var särskilt en novell som kommer stanna kvar hos mig, om tjejen som pluggade i USA och om familjen hon bodde hos. Den var otroligt läsvärd. Annars var…

30 interaktionspoäng på 1 019 följare
Jessica Johansson

Spana in våra nya hyllor för serier, konstböcker och fanzines i vardagsrummet. Dream de la dream så att säga. ???? är jättenöjd och bara dreglar över dessa raringar. Swajpa för att se en film också. ????

58 interaktionspoäng på 1 019 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.