63

Facebook-analys av

HMS Industrial Networks

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från HMS Industrial Networks. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. HMS Industrial Networks publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
71
Följarskara
50
Frekvens
50
Följare
1,1K
Interaktioner
907
Interaktioner per inlägg
47,7
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

HMS Industrial Networks

Idag publicerade vi vår bokslutskommuniké och kan konstatera att nettoomsättningen för helåret 2017 ökade med 24 % till 1 183 MSEK (952). Över en miljard i omsättning för första gången. Hyfsad start på helgen alltså. Läs VD Staffan Dahlströms kommentar här.

124 interaktionspoäng på 1 117 följare
HMS Industrial Networks

Vi måste bara få berätta om detta roliga sammanträffande: För någon vecka sedan fick vi ett samtal från en österrikisk maskinbyggare som installerar automationssystem i bagerier över hela världen. Han behövde hjälp med att konfigurera en Anybus Wireless Bolt han köpt från oss. …

Using Anybus Wireless Bolt in baking machines from Softtec

Video case study describing how Austrian machine builder Softtec GmbH has set up a baking machine to communicate wirelessly using the Anybus Wireless Bolt. T...

85 interaktionspoäng på 1 117 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

HMS Industrial Networks

Dags att damma av skoltyskan. Såhär är det att jobba på vårt kontor i Karlsruhe.

HMS Industrial Networks GmbH | Industrielle Datenkommunikat

HMS Industrial Newtworks GmbH sucht Applikationsingenieure (w/m) für die Industrielle Datenkommunikationslösungen

16 interaktionspoäng på 1 117 följare
HMS Industrial Networks

För oss som är lite lätt nördiga när det gäller industriella nätverk är det alltid en höjdpunkt att jobba fram vår årliga studie "Industrial network market shares according to HMS." Här analyserar vi vilka industriella nätverk som är störst och snabbast växande på…

Industrial Ethernet is now bigger than fieldbuses

Latest Anybus Product News from HMS Industrial Networks

17 interaktionspoäng på 1 117 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.