78

Facebook-analys av

Staffanstorps Dansfestival 2018

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Staffanstorps Dansfestival 2018. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*78, vilket är 57 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Staffanstorps Dansfestival 2018 publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,1K
Interaktioner
4,7K
Interaktioner per inlägg
248
Interaktioner per följare
4,3
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Staffanstorps Dansfestival…

TÄVLING! Vinn dom fem första biljetterna till valfri dag på Staffanstorps Dansfestival 2018. Gilla och tagga fyra personer du vill dansa loss med :D En vinnare (5 st biljetter) kontaktas på Facebook fredag den 1 dec.

444 interaktionspoäng på 1 110 följare
Staffanstorps Dansfestival…

Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge... ;) Men inom kort lanserar vi vår hemsida där du kommer kunna köpa dina biljetter samt hitta mer bra info om Staffanstorps Dansfestival 2018!

245 interaktionspoäng på 1 110 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Staffanstorps Dansfestival…

Här kan du se och läsa om vilka som kommer att uppträda på Staffanstorps Dansfestival 2018.

4 interaktionspoäng på 1 110 följare
Staffanstorps Dansfestival…

Vi vill krama om varenda en av er som tack för att ni gillar vår sida. Det hoppas vi att vi får tillfälle att göra i maj? ;)

23 interaktionspoäng på 1 110 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.