68

Instagram-analys av

Luleå Ridklubb

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Luleå Ridklubb. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 36 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Luleå Ridklubb publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
74
Följarskara
50
Frekvens
65
Följare
1,0K
Interaktioner
2,0K
Interaktioner per inlägg
154
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
5,2

Vinnarinlägg

Luleå Ridklubb

Favoriterna Mini och Alert har nu börjat om på sitt arbete i ridskoleverksamheten. Igångsättningarna har gått bra och våra stjärnor är äntligen på lektions-listorna igen✨#lrkmini

242 interaktionspoäng på 1 011 följare
Luleå Ridklubb

Vad är bättre än lördag och sol????? Privathästen Ferro bryr sig inte i att temperaturen dansade runt -27 tidigare idag. Trevlig lördag på er!!????

187 interaktionspoäng på 1 011 följare

Förlorarinlägg

Luleå Ridklubb

Vecka 12 är det dags för Pontus Westergren-träning igen. (Mer info om du swipar höger????????). SISTA dagen för anmälan/avanmälan är nu på söndag den 4 mars. Anmälan i tid ger större chans till en plats på träningen☺️

103 interaktionspoäng på 1 011 följare
Luleå Ridklubb

Tyvärr ställer vi in tävlingen som skulle arrangerats denna helg. Jättetråkigt, men vi hoppas att vi ses på dressyrtävling i april eller hopptävling redan i mars. Pengarna tillbaka? Mer information på TDB.

103 interaktionspoäng på 1 011 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.