59

Facebook-analys av

Vettris Halmstad/ Flygstaden Veterinärklinik

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Vettris Halmstad/ Flygstaden Veterinärklinik, baserad i Halmstad i Halland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Vettris Halmstad/ Flygstaden Veterinärklinik publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
54
Följare
1,5K
Interaktioner
4,7K
Interaktioner per inlägg
81,6
Interaktioner per följare
3,0
Inlägg per vecka
2,1

Vinnarinlägg

Vettris Halmstad/ Flygstaden…

Stolta presenterar vi vår nya leg djursjukskötare Jeannette Svensson. Jeannette har arbetat på Våxtorps djurklinik i nästan 30 år (!). Jeannette älskar djur och kundkontakt och arbetar med mkt hjärta❤️ Ni kommer ffa träffa henne i vår reception och på polikliniken. Välkommen till oss❤️

224 interaktionspoäng på 1 534 följare
Vettris Halmstad/ Flygstaden…

Det skall vara ROLIGT att gå till veterinären❤️????????

218 interaktionspoäng på 1 534 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Halmstad 2 maj, Mölndal 3 maj, Varberg 4 maj eller Skövde 9 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Vettris Halmstad/ Flygstaden…

Just nu krånglar vår telefonväxel ☹️, kommer ni inte fram per telefon så lämna ett meddelande här på Facebook så kontaktar vi er så fort vi kan.

8 interaktionspoäng på 1 534 följare
Vettris Halmstad/ Flygstaden…

Telefonväxeln har krånglat av och till både igår och idag???? Vi ber om ursäkt för detta och ligger på IT supporten allt vad vi kan, så de fixar problemet... Vissa samtal släpps fram och andra inte???? Det går utmärkt att skicka mail: [email protected] eller skriva här på…

9 interaktionspoäng på 1 534 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Halmstads modernaste veterinärklinik finns på Flygstaden. Tillsammans med Arken Zoo bildar vi stadens största djurcenter.