61

Facebook-analys av

Amazon

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Amazon. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Amazon publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
51
Frekvens
48
Följare
1,6K
Interaktioner
3,4K
Interaktioner per inlägg
163
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Amazon

Vår arbetsplats ikväll.. The Rock N Roll train. Har vi aldrig gjort innan, ska bli superkul!!????????????????????????????

346 interaktionspoäng på 1 591 följare
Amazon

Dags att summera året som varit & vi konstaterar att det varit ett av de bästa i vår inte helt korta karriär. Framförallt denna höst/vinter har varit helt magisk med höjdpunkt efter höjdpunkt! Vi hoppas på ett ännu bättre 2018 & att vi får träffa alla er någonstans längs vägen! Ha…

226 interaktionspoäng på 1 591 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Amazon

På fredag ska vi rocka/poppa hårt & länge. På med hjälmen & in i dimman, kommer att bli sanslöst kul!???????????????????????? Dela gärna!❤️

36 interaktionspoäng på 1 591 följare
Amazon

Han är inte bara snygg bakom trummorna!! Han är snygg bakom rosor med???????? Skål alla goa vänner!!????

49 interaktionspoäng på 1 591 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.