61

Instagram-analys av

Alséns

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Alséns. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Alséns publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
52
Frekvens
69
Följare
2,5K
Interaktioner
9,0K
Interaktioner per inlägg
184
Interaktioner per följare
3,6
Inlägg per vecka
6,2

Vinnarinlägg

Alséns

Februari månads produkt är Röhälla ljusstake i den nya färgen grå. För att vara med och tävla om stormlycktan lyder följande: 1️⃣ Gilla bilden 2️⃣ Följ @alsenshantverk 3️⃣ Tagga 3 vänner Lycka till! ????

736 interaktionspoäng på 2 519 följare
Alséns

December månads produkt är 2st Eketorp väggljusstake. För att vara med i tävlingen av dessa så lyder följande: 1️⃣Gilla bilden 2️⃣Följ oss på instagram 3️⃣Tagga tre vänner www.alsens.nu

689 interaktionspoäng på 2 519 följare

Förlorarinlägg

Alséns

Missa inte BLACK FRIDAY hos Alséns. Rabatten gäller t.o.m midnatt. Butiken i Glömminge är öppen till 19.00 idag. Löp & köp!!!!!!!

58 interaktionspoäng på 2 519 följare
Alséns

Vinnaren av månadens produkt Mysinge Fackla är @miss_steelfist . För er som missade chansen att vinna har nu möjlighet att köpa facklan för ett super bra pris. Endast 549:- kr gäller fram till söndag 14/1. www.alsens.nu ????????????

64 interaktionspoäng på 2 519 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.