77

Facebook-analys av

Tapas & Food

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Tapas & Food. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*77, vilket är 55 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Tapas & Food publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
51
Frekvens
48
Följare
1,1K
Interaktioner
3,4K
Interaktioner per inlägg
197
Interaktioner per följare
3,2
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Tapas & Food

Maltig och frisk smak med karaktär av sött, mörkt bröd eller Milda toner av malt, sötma, beska och frukt. Vilken föredrar du? Menyer Tapas & Food: https://goo.gl/grvGZg #Tapas #tapasandfood

394 interaktionspoäng på 1 053 följare
Tapas & Food

Hungrig? Välkommen att ringa in till restaurangen för att beställa Take Away i Stockholm: 08-22 40 60. https://goo.gl/dKFGSP

333 interaktionspoäng på 1 053 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Tapas & Food
1 interaktionspoäng på 1 053 följare
4 mån sedan
Tapas & Food

När vintermörkret kryper fram då är vi som mysigast! Öppnar 16 idag välkomna ring och boka bord på 08-22 40 60 eller droppa in.

10 interaktionspoäng på 1 053 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.