60

Instagram-analys av

Anna-K

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Anna-K, baserad i Jönköping i Jönköpings län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Anna-K publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
51
Frekvens
77
Följare
1,8K
Interaktioner
3,0K
Interaktioner per inlägg
57,4
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
8,6

Vinnarinlägg

Anna-K

Kolla in denna goding vi fått till butiken idag!???? Special Apperance - Sweet Candies???? En handfull med söta och syrliga karameller med smak av körsbär????, citron???? grönt äpple???? och mycket mer!!???????? Välkomna in till butiken och dofta, eller klicka hem en på vår webbshop!????www.annak.nu

114 interaktionspoäng på 1 801 följare
Anna-K

Butiken är fylld till bredden med nyheter, härliga dofter & likaså vår webbshop ???? en gå bort-present kanske? ???? Happy friday ????

97 interaktionspoäng på 1 801 följare
Kurstipset: Instagram för företag
Måste-kunskaper för dig som vill nå kvinnor och unga vuxna i Sverige. Välkommen till Norrköping 16 oktober, Uppsala 18 oktober, Lund 25 oktober eller Göteborg 6 november.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Anna-K

Black Coconut ???? Fylld med kokosdoft, cederträ och paradisets blommor, som får oss att längta efter solen och värmen!???? Ni får 25% rabatt på denna storsäljaren hela Mars månad! Både i butiken???? och i webbshoppen????

10 interaktionspoäng på 1 801 följare
Anna-K

Kolla in vårt kanonerbjudande på våra Basenheter till eluttaget från Yankee Candle???? TA 2, BETALA FÖR 1 !!

28 interaktionspoäng på 1 801 följare

Interaktioner per inlägg

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.