65

Instagram-analys av

Point Lagoa Azul

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Point Lagoa Azul. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Point Lagoa Azul publicerar ett inlägg igenomsnitt 28,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,4K
Interaktioner
1,4K
Interaktioner per inlägg
57,9
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
28,0

Vinnarinlägg

Point Lagoa Azul

presença ilustre @DrCecília @tatiana_bontay @ivancrocha saboreando nosso petiscos.

95 interaktionspoäng på 1 448 följare
Point Lagoa Azul

Lagoa fantasy 2018 ???? @jhef_santans2

89 interaktionspoäng på 1 448 följare

Förlorarinlägg

Point Lagoa Azul

macaxeira R$ 6,00

32 interaktionspoäng på 1 448 följare
Point Lagoa Azul

Hoje é dia ????

33 interaktionspoäng på 1 448 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.