66

Instagram-analys av

JKPG News

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från JKPG News. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. JKPG News publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
53
Frekvens
95
Följare
4,1K
Interaktioner
25,4K
Interaktioner per inlägg
197
Interaktioner per följare
6,2
Inlägg per vecka
13,6

Vinnarinlägg

JKPG News

Wow! Det ryker verkligen från Vättern. Den här magnifika bilden är tagen på Visingsö. Vi tackar @persgardensekologiska för delningen ???????????? #vättern #visingsö #sharejkpg #jkpg #jönköping #vinter

563 interaktionspoäng på 4 093 följare
JKPG News

Snacka om storstadsfeeling! Vilken mäktig skyline över södra Vätterbygden! Bilden, från Utsikten, är tagen av @theniqlas. Tack för delningen!

461 interaktionspoäng på 4 093 följare

Förlorarinlägg

JKPG News

Alla hjärtans dag är amatörernas kärleksdag. Den är substanslös och ytligt, skriver @ottoekevi i en krönika. Läs om hans tankar på @jkpgnews #allahjärtansdag

25 interaktionspoäng på 4 093 följare
JKPG News

Av hälsoskäl säljs nu den populära modebutiken Trend i Jönköping. Läs mer om försäljningen på jkpgnews.se • Helt gratis och utan krångligt inlogg #jkpgcity #sharejkpg #jkpg #jkpgnews #jönköping

27 interaktionspoäng på 4 093 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.