64

Instagram-analys av

Pinchos Härnösand

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Pinchos Härnösand. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Pinchos Härnösand publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
71
Följarskara
50
Frekvens
51
Följare
1,1K
Interaktioner
1,9K
Interaktioner per inlägg
136
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
1,3

Vinnarinlägg

Pinchos Härnösand

Gott nytt år önskar vi på Pinchos ???????? Sista kvällen för i år och efter idag håller vi stängt i två dagar för lite nyårsfirande ???????? Ni är välkomna att inviga det nya året med oss tisdag 2 januari ❤️ #eatpinchos

193 interaktionspoäng på 1 067 följare
Pinchos Härnösand

Vi är taggade på lördag, är ni????? Här har vi några av de som tar hand om er ikväll???? Varmt välkomna in!❤️

175 interaktionspoäng på 1 067 följare

Förlorarinlägg

Pinchos Härnösand

???????? ♀️???????? ♀️???????? ♀️ #eatpinchos

74 interaktionspoäng på 1 067 följare
Pinchos Härnösand

Ny rätt på menyn från och med idag! American pancake med baconkräm och sirap ???????????????? MUMS ???????? Kom in och smaka! #eatpinchos

84 interaktionspoäng på 1 067 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.