74

Facebook-analys av

Sandgrund Lars Lerin

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Sandgrund Lars Lerin. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*74, vilket är 48 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Sandgrund Lars Lerin publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
100
Frekvens
53
Följare
71,6K
Interaktioner
102,8K
Interaktioner per inlägg
3,4K
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

Sandgrund Lars Lerin

Sangrund önskar alla en trevlig helg och en god första advent!

11 534 interaktionspoäng på 71 629 följare
Sandgrund Lars Lerin

https://www.galamagazine.se/drottning-silvia-invigde-lars-lerins-kanske-viktigaste-utstallning/

Drottning Silvia invigde Lars Lerins, kanske viktigaste, utställning – ¦

Han blev svenska folkets älskling efter succé-serien Vänligen Lars Lerin som gick i SVT. Där fick både kändisar, som var med i programmet, och vi tittare se en fantastisk öppen, ärlig och god människa. Lars Lerins senaste projekt, som även det blir en tv-serie, Lars Lärlingar där ett…

6 124 interaktionspoäng på 71 629 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Sandgrund Lars Lerin

Varmt välkomna till konsthallen den 6 februari kl. 12! Samefolkets dag. Drumtime - en konsert med konsert med Ola Stinnerbom och Nina Vahlberg Nordvall. Ett musikaliskt möte med Olas nytillverkade samiska trummor där lulesamisk och sydsamisk jojk möts.

379 interaktionspoäng på 71 629 följare
Sandgrund Lars Lerin

https://nwt.se/kultur/2018/02/09/lerin-och-hogstrand-ger-ut-ny

Lerin och Högstrand ger ut ny brevbok

Tre stora brevböcker, två redan utgivna, den tredje publiceras i maj. Det handlar om de många och utlämnande breven av konstnärerna Lars Lerin och Kerstin Högstrand.

652 interaktionspoäng på 71 629 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.