63

Instagram-analys av

Vallåsen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Vallåsen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Vallåsen publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
52
Frekvens
66
Följare
2,6K
Interaktioner
4,5K
Interaktioner per inlägg
214
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
5,5

Vinnarinlägg

Vallåsen

Har ni sett något så underbart! ????❄️

323 interaktionspoäng på 2 625 följare
Vallåsen

Dagens kvällsskidåkning är över och pistmaskinerna skall göra sitt. Imorgon kör vi 09.30-21.00 igen. ❤️❄️????

314 interaktionspoäng på 2 625 följare

Förlorarinlägg

Vallåsen

HURRA! Det är tisdag och dags för ännu ett avsnitt av Björnbusarnas vlogg. Idag bjuder de på ett klipp med det vi älskar allra mest, åker skidor! ????????⛷#vallåsen #vinter #skidor #björnbusarna @bjornbusens

54 interaktionspoäng på 2 625 följare
Vallåsen

Äntligen tisdag och ett nytt avsnitt av Björnbusarnas vlogg är ute! Detta avsnitt är riktigt rockigt och svängigt, spelar du lika bra luftgitarr som Björnbusen? ????☃️

70 interaktionspoäng på 2 625 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.