62

Instagram-analys av

Lassas Byggnadsvård

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Lassas Byggnadsvård. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Lassas Byggnadsvård publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
68
Följarskara
50
Frekvens
50
Följare
1,1K
Interaktioner
2,3K
Interaktioner per inlägg
146
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Lassas Byggnadsvård

Vårt bidrag till tävlingen #jagräddadeettödehus

330 interaktionspoäng på 1 127 följare
Lassas Byggnadsvård

Vilken vintermorgon! Månljuset och gnistrande snö #lassasbyggnadsvård #lassas #månljus #gnistrandesnö #härbre #timmerhus #byggnadsvård #

198 interaktionspoäng på 1 127 följare

Förlorarinlägg

Lassas Byggnadsvård

Det står om vår lösning för täckning av öppningar efter urtagning av fönsterbågar i senaste numret av @gardochtorp

78 interaktionspoäng på 1 127 följare
Lassas Byggnadsvård

Let it snow! ❄️ . Stort inlägg om en fäbodsrenovering på bloggen nu - lassas.se/blogg . #lassasbyggnadsvård #renovering #fäbodvall #torp #byggnadsvård

82 interaktionspoäng på 1 127 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.