63

Instagram-analys av

T E A M L A P L A N D

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från T E A M L A P L A N D. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. T E A M L A P L A N D publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
57
Frekvens
84
Följare
7,7K
Interaktioner
36,0K
Interaktioner per inlägg
255
Interaktioner per följare
4,7
Inlägg per vecka
10,6

Vinnarinlägg

T E A M L A P L A N D

Måste bara dela med mig av en härlig biltur till jobbet idag. I vårt vackra vita vinterland❄️☀️❄️ Foto:KEJ #teamlapland #sápmi #biltur #ivårtvackravitavinterland

897 interaktionspoäng på 7 719 följare
T E A M L A P L A N D

Oj!! Nog har vi förmånen att få bo i en vacker del av landet

847 interaktionspoäng på 7 719 följare

Förlorarinlägg

T E A M L A P L A N D

Tog plats under granen och spanade ut över skogen✨ #teamlapland

31 interaktionspoäng på 7 719 följare
T E A M L A P L A N D

Julen närmar sig med stormsteg

41 interaktionspoäng på 7 719 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.