57

Facebook-analys av

Halmstad Badmintonklubb

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Halmstad Badmintonklubb, baserad i Halmstad i Halland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 14 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Halmstad Badmintonklubb publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Halmstad Badmintonklubb. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
41
Frekvens
61
Följare
607
Interaktioner
3,9K
Interaktioner per inlägg
29,2
Interaktioner per följare
6,5
Inlägg per vecka
4,1

Vinnarinlägg

Halmstad Badmintonklubb

Ordförande Bosse och kassör Lena tar emot priset för årets idrottsförening i Halland på Hallands idrottsförbunds årsmöte. Det här priset är till alla er som lägger ner tid och kraft i denna fantastiska förening. Stort grattis!

84 interaktionspoäng på 607 följare
Halmstad Badmintonklubb

Succédebut för våra nyförvärv Rasmus Messerschmidt och Irina Andersen. Läs vad Ronny har att säga om lagsegern tidigare ikväll.

Imponerande 4-2-vinst mot svenska mästarna

Halmstad Badmintons ligalag åkte upp till Täby med råg i ryggen efter förra omgångens målfotoseger mot Umeå och dessutom med båda danska nyförvärven Irina Andersen och Rasmus Messerschmidt i lagupptställningen. Och vilken succédebut det blev för dem.

77 interaktionspoäng på 607 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Kungsbacka 24 oktober, Skövde 8 november, Stockholm 20 november eller Norrköping 21 november.
Fler kurstillfällen >>>

Inlägg som tagits emot sämre

Halmstad Badmintonklubb
2 interaktionspoäng på 607 följare
4 mån sedan
Halmstad Badmintonklubb

Ta chansen att påverka din förening på planeringskonferensen den 6:e maj!

Hur får vi årets idrottsförening att nå nya höjder?

Välkommen till Halmstad Badmintons planeringskonferens den 6:e maj kl 13:00-18:00. Ta chansen att påverka klubbens arbete inför nästa säsong gällande träning, tävling, kommunikation, arrangemang mm.

3 interaktionspoäng på 607 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Underlaget för denna analys hämtades från Facebook för 5 dagar sedan

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Halmstad Badmintonklubb - Badminton för unga, gamla, motionärer och elit i Halmstad.