59

Facebook-analys av

Halmstad Badmintonklubb

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Halmstad Badmintonklubb, baserad i Halmstad i Halland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Halmstad Badmintonklubb publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Halmstad Badmintonklubb. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
42
Frekvens
63
Följare
594
Interaktioner
3,6K
Interaktioner per inlägg
29,7
Interaktioner per följare
6,0
Inlägg per vecka
4,7

Vinnarinlägg

Halmstad Badmintonklubb

Halmstad Badminton erbjuder rolig träning för både barn och vuxna – från nybörjare till elitspelare. Våra badmintonskolor och vuxenmotion börjar vecka 2. Läs mer på www.halmstadbadminton.se. Välkommen att prova världens snabbaste racketsport! (Och hjälp oss gärna att dela!)

93 interaktionspoäng på 594 följare
Halmstad Badmintonklubb

Thomas på plats på kansliet

Från och med denna vecka är Thomas på plats som klubbchef på kansliet (och på badmintonbanorna såklart). Kansliet är därmed bemannat dagtid måndag till torsdag.

92 interaktionspoäng på 594 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Borås 22 maj, Norrköping 23 maj, Visby 24 maj eller Göteborg 28 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Halmstad Badmintonklubb

Du har väl inte missat att vi håller en domarkurs i samband med Laxaträffen 1-2 december. Kursen börjar fredag kväll och du är klar till lunch på lördagen. Att utbilda sig till klubbdomare är roligt och utvecklande och dessutom en fin merit i CV:t. Klubbdomarkursen är gratis och du…

Domarutbildning 1-3 december 2017

Ta chansen att utbilda dig till domare nu! En nyttig erfarenhet och dessutom en bra merit för ditt CV. I samband med vår SGP-tävling anordnar vi en klubbdomar- och distriktsdomarutbildning.

1 interaktionspoäng på 594 följare
Halmstad Badmintonklubb

Årets julklapp? Klart du ska ha vår supersnygga hoodie eller kanske en extra matchtröja till jul. Eller varför inte ett par schyssta träningsbrallor till farmor? Beställ på klubbens webbsida nedan.

Beställ Halmstad Badmintons klubbkläder!

Du beställer genom att fylla i detta webbformulär >>   Efter du beställt kan du hämta kläderna i shopen i Söndrumshallen cirka en vecka senare.    Faktura skickas i efterhand till den emailadress du anger i beställningsformuläret. ...

1 interaktionspoäng på 594 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Halmstad Badmintonklubb - Badminton för unga, gamla, motionärer och elit i Halmstad.