63

Facebook-analys av

På Hörnet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från På Hörnet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. På Hörnet publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
70
Följarskara
52
Frekvens
47
Följare
1,3K
Interaktioner
2,7K
Interaktioner per inlägg
157
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
0,9

Vinnarinlägg

På Hörnet

Halloj! Har fått många meddelande om att få se vår meny

224 interaktionspoäng på 1 275 följare
På Hörnet

Glöm AW...nu blir det fredagsmyyyys!!!

189 interaktionspoäng på 1 275 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

På Hörnet
15 interaktionspoäng på 1 275 följare
4 mån sedan
På Hörnet

Hoho...finns det någon kock/kallskänka som vill komma och jobba med oss fram till jul?

48 interaktionspoäng på 1 275 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.