72

Facebook-analys av

Stefan Löfven

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Stefan Löfven. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*72, vilket är 44 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Stefan Löfven publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
100
Frekvens
60
Följare
130,6K
Interaktioner
222,9K
Interaktioner per inlägg
2,2K
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
3,9

Vinnarinlägg

Stefan Löfven

God Jul önskar Ulla och jag. Särskilt hoppas vi på en fridfull jul för alla som arbetar under helgen för att andra tryggt ska kunna njuta av ledighet och vila.

11 474 interaktionspoäng på 130 603 följare
Stefan Löfven

Jaaaaaaaa! Det blir VM för Sverige 2018 efter två starka matcher mot Italien. Vi var rejält tillbakapressade men lyckades stå upp. Grattis till landslaget! Förra gången Italien missade VM var 1958 och då vet ju alla hur det gick för Sverige... #viärsverige

8 384 interaktionspoäng på 130 603 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Stefan Löfven

Klockan 21:30 kan du följa presskonferensen tillsammans med USA:s President Donald J. Trump live här:

488 interaktionspoäng på 130 603 följare
Stefan Löfven

Är du mellan 18 och 30 år och intresserad av frågor som rör den europeiska arbetsmarknaden? Nu har du en unik chans att delta vid EU-toppmötet för rättvisa jobb och tillväxt i Göteborg den 17 november. Tillsammans med EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Junker har jag bjudit in Europas…

536 interaktionspoäng på 130 603 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.