60

Facebook-analys av

Art Of Cathrine Öberg

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Art Of Cathrine Öberg. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Art Of Cathrine Öberg publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
57
Frekvens
53
Följare
4,1K
Interaktioner
4,8K
Interaktioner per inlägg
346
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

Art Of Cathrine Öberg

Mera nymålat - denna har jag jobbat med i över två månader. Vissa tavlor kräver ordentligt med tid. 100 cm * 80 cm * 4 cm tjock. WWW.cathrineoberg.com

932 interaktionspoäng på 4 103 följare
Art Of Cathrine Öberg

The frozen waterfall... Ett unikt konstverk för din vägg. 100 cm bred och 80 cm hög. www.cathrineoberg.com

699 interaktionspoäng på 4 103 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Art Of Cathrine Öberg

Får börja måla nu om jag ska hinna ha några konstverk klara till i påsk... hoppas du har möjlighet att besöka utställningen.???? www.cathrineoberg.com

23 interaktionspoäng på 4 103 följare
Art Of Cathrine Öberg

Läser era kommentarer om mina konstverk och inser att utan er vore jag ingenting... bara så... <3

77 interaktionspoäng på 4 103 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.