73

Facebook-analys av

Ambulanssjukvården Boden

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ambulanssjukvården Boden. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*73, vilket är 47 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Ambulanssjukvården Boden publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
52
Frekvens
28
Följare
1,3K
Interaktioner
2,0K
Interaktioner per inlägg
218
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
0,6

Vinnarinlägg

Ambulanssjukvården Boden

Likt en tidig julklapp rullade i veckan våran nya ambulans in på stationen i Boden och är nu i skarp drift! Välkommen 311-9320! ????????✨

313 interaktionspoäng på 1 337 följare
Ambulanssjukvården Boden

Enligt väderleksrapporter kommer stora mängder snö att falla de närmaste dygnen. Och då vi varit ute i snöyran längs vägarna under kvällen kan vi bara konstatera att förhållandena på våra vägar är mindre optimala med snön som driver, dålig sikt samt snörök. Måste du trots allt…

302 interaktionspoäng på 1 337 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ambulanssjukvården Boden

Nyårsafton stundar imorgon och det innebär att många använder sig av fyrverkerier. Trots att det är 18-årsgräns både på att köpa och använda fyrverkerier är nästan hälften av dem som skadas yngre. Om du tänkt dig att fira in det nya året med fyrverkerier - här kommer några kloka…

10 råd för ett säkrare fyrverkeri

https://www.dinsakerhet.se/sakrare-hemma/farliga-amnen-hemma1/sa-skjuter-du-fyrverkeri/ Trots att det är 18-årsgräns på att få köpa och använda fyrverkerier ...

32 interaktionspoäng på 1 337 följare
Ambulanssjukvården Boden

Snön ger oss vackra vinterlandskap men även begränsad sikt vid möte och omkörningar. Tänk därför på att hålla avstånd och anpassa hastigheten efter rådande väglag och väderlek. Ta hand om varandra och ta det lugnt i trafiken. Vi önskar er en trevlig helg!

137 interaktionspoäng på 1 337 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.