66

Instagram-analys av

Liseberg AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Liseberg AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Liseberg AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Liseberg AB för oengagerande inlägg. De 63295 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Liseberg AB. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
40
Följarskara
100
Frekvens
57
Följare
63,3K
Interaktioner
70,7K
Interaktioner per inlägg
1,5K
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
2,9

Vinnarinlägg

Liseberg AB

Göteborgs stadssiluett blev lite mer spännande idag, när Valkyrias högsta del kom på plats???????? Vilken kompis utmanar du att våga åka europas högsta och längsta ”dive coaster”????? #liseberg #valkyria

4 120 interaktionspoäng på 63 295 följare
Liseberg AB

Det ser väldigt högt ut ????????????Valkyria reser sig 47 m ovanför marken! Valkyria är Europas längsta Dive Coaster ???? #liseberg #valkyria

3 279 interaktionspoäng på 63 295 följare

Förlorarinlägg

Liseberg AB

Union Carbide Productions återförenas på Liseberg i augusti! Ett av Sveriges mest mytomspunna rockband är tillbaka för ett tillfälligt besök i samtiden. #liseberglive #liseberg #ebbot #unioncarbideproductions #gothenburgsound

366 interaktionspoäng på 63 295 följare
Liseberg AB

????The Sounds gör premiär på Liseberg i sommar!???? @thesoundsband , med Maja Ivarsson i spetsen, har bjudit på energisprakande liveshower sen de slog igenom år 2002. För snart ett år sedan släpptes EP:n The Tales That We Tell och 12 juli intar The Sounds Stora Scenen på Liseberg för…

459 interaktionspoäng på 63 295 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.