64

Facebook-analys av

Eskilstuna Djurskyddsförening/Katthemmet Eskilstuna

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Eskilstuna Djurskyddsförening/Katthemmet Eskilstuna. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Eskilstuna Djurskyddsförening/Katthemmet Eskilstuna publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
69
Följarskara
54
Frekvens
54
Följare
3,3K
Interaktioner
1,5K
Interaktioner per inlägg
59,9
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
2,2

Vinnarinlägg

Eskilstuna…

Zlatan borta Vår kära katt Zlatan är försvunnen sen torsdag 11 januari. Han blev skrämd av en hund som vi har på besök. Vi bor på Lövbergsgatan mellan Västeråsvägen och Flackstavägen, nära Parken Zoo. Zlatan är en liten cirka 12 år gammal kastrerad hankatt. Han är försiktig…

157 interaktionspoäng på 3 255 följare
Eskilstuna…

FTERLYSNING 13 december Våran katt Charlie har var borta i över 3 veckor nu. Han är en blandning med Maine coone Norskskogkatt. Han är chippad och han har ett kännetecken. Det är hans ena öra som ser lite konstigt ut efter någon form av skada. Vi bor ute i Stenkvista. Om det möjligtvis…

111 interaktionspoäng på 3 255 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Eskilstuna…

djurskyddet-eskilstuna.se/katter.html

5 interaktionspoäng på 3 255 följare
Eskilstuna…

Vi har fått en hälsning från Ymer som nyss flyttat till sitt nya hem: Vill tala om att de går sakta men säkert bra här. Husse o matte säger att jag är så snäll o trevlig. Däremot den jäkla hundrackarn bara letar efter mig o småbråkar. Vi har inte åkt ihop ,men jag ska nog tala om…

19 interaktionspoäng på 3 255 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.