73

Facebook-analys av

Två Plan Möbler

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Två Plan Möbler. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*73, vilket är 47 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Två Plan Möbler publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
51
Frekvens
28
Följare
1,6K
Interaktioner
11,5K
Interaktioner per inlägg
461
Interaktioner per följare
7,3
Inlägg per vecka
0,6

Vinnarinlägg

Två Plan Möbler

Höstmys hos oss. Varmt välkomna ????☀️

655 interaktionspoäng på 1 576 följare
Två Plan Möbler

Välkomna in och inspireras. Önskar er alla en härlig helg ????

643 interaktionspoäng på 1 576 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Två Plan Möbler

String hos Två Plan möbler! En svensktillverkad klassiker med sin tidlösa design. Här tillsammans med fler svensktillverkade möbler. Miss Holly från Stolab och en underbar fåtölj (och pall) från Bröderna Andersson. Ha en jättefin dag ☀️

31 interaktionspoäng på 1 576 följare
Två Plan Möbler

Adventstider med mycket mys och levande ljus. Glöm bara inte att blåsa ut de ❤️

263 interaktionspoäng på 1 576 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.