63

Facebook-analys av

Stora Coop Kungsbacka

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Stora Coop Kungsbacka. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Stora Coop Kungsbacka publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
68
Följarskara
53
Frekvens
53
Följare
2,8K
Interaktioner
14,4K
Interaktioner per inlägg
187
Interaktioner per följare
5,2
Inlägg per vecka
2,0

Vinnarinlägg

Stora Coop Kungsbacka

*TÄVLINGEN AVSLUTAD* Det är 20 påsar i säcken och vinnaren blev Carolina Åsberg,din säck finns att hämta i kundtjänst. HÖRDE VI FREDAGSMYS??! Säcken och dess innehåll kan bli din om du lyckas gissa rätt antal snackspåsar som ligger i säcken. Först närmast vinner och vi meddelar vem…

1 100 interaktionspoäng på 2 782 följare
Stora Coop Kungsbacka

**Tävling avslutad** Grattis Jessica Bomgren!! :) Vi kör en till! ???????????? Gilla gärna o dela bilden! Vi drar en bland kommentarerna som kommer få gott fredagsmys bestående av! 2kg Räkor aioli plus baguette! Vi utser en kl 17!

695 interaktionspoäng på 2 782 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Stora Coop Kungsbacka
1 interaktionspoäng på 2 782 följare
3 mån sedan
Stora Coop Kungsbacka
1 interaktionspoäng på 2 782 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.