63

Instagram-analys av

Blomsterhusets bindercentral

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Blomsterhusets bindercentral. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Blomsterhusets bindercentral publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
50
Frekvens
60
Följare
1,1K
Interaktioner
2,9K
Interaktioner per inlägg
107
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
3,9

Vinnarinlägg

Blomsterhusets bindercentral

Våran duktiga @fridaottolina gjorde en så fin skapelse idag till en av våra kunder. Fantastiska färger och fantastisk bukett!! ???? Vem skulle inte bli glad att få denna? ????????

175 interaktionspoäng på 1 082 följare
Blomsterhusets bindercentral

En av de nyaste färgerna bland våra 10-pack. Fantastisk färg ????????

162 interaktionspoäng på 1 082 följare

Förlorarinlägg

Blomsterhusets bindercentral

Vi har fått påfyllning från @hinza_ab perfekta gåvan till någon du håller kär imorgon under alla ❤️-dag

61 interaktionspoäng på 1 082 följare
Blomsterhusets bindercentral

Missa inte att beställa ifrån våran alla hjärtans dag meny för gratis utkörning inom stan under alla ❤️-dag. Det gör du antingen genom att ringa till butiken (011-121948) eller genom våran hemsida (länk i bio). Det går självklart även bra att komma in i butiken för att beställa ❣️

63 interaktionspoäng på 1 082 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.