65

Instagram-analys av

Linköpings Trädgårdshandel

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Linköpings Trädgårdshandel. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Linköpings Trädgårdshandel publicerar ett inlägg igenomsnitt 14,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
97
Följare
2,2K
Interaktioner
4,5K
Interaktioner per inlägg
108
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
14,1

Vinnarinlägg

Linköpings Trädgårdshandel

Vi närmar oss 2000 följare och vill fira med en utlottning! Nu kan du få ett presentkort på 500kr hos oss. Allt du behöver göra är, gilla bilden & vår sida samt tagga en vän i kommentarsfältet nedan! När vi nått 2000 följare drar vi en vinnare! ♡♡ Lycka till! #giveaway

378 interaktionspoäng på 2 232 följare
Linköpings Trädgårdshandel

Ni har väl inte missat? Det underbara självplocket av tulpaner fortsätter och vi firar med en tävling! Nu kan du vinna ett presentkort på 30st färska & krispiga tulpaner från vårt självplock ???? För att delta: Följ oss, Gilla bilden och tagga 2 vänner. Vi drar en vinnare måndagen 5/3. Lycka till!

281 interaktionspoäng på 2 232 följare

Förlorarinlägg

Linköpings Trädgårdshandel

I morgon öppnar vi senare då vi ska inventera en liten snabbis, välkomna efter 13! ????

14 interaktionspoäng på 2 232 följare
Linköpings Trädgårdshandel

Vi har passerat 2000 följare!! ???????? Och presentkortet går till @fiataleus , Grattis!

30 interaktionspoäng på 2 232 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.