67

Instagram-analys av

GARNTUA.SE

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från GARNTUA.SE. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. GARNTUA.SE publicerar ett inlägg igenomsnitt 20,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
52
Frekvens
100
Följare
3,1K
Interaktioner
10,9K
Interaktioner per inlägg
128
Interaktioner per följare
3,5
Inlägg per vecka
20,6

Vinnarinlägg

GARNTUA.SE

Nu är denna klar! Snart får du beskrivningen hos alla butiker som säljer Cardiff Cashmere tillsammans med garn. #miascashmerecardigan #cardiffcashmere #garntua #luxuryyarns #handknit #cashmere

248 interaktionspoäng på 3 108 följare
GARNTUA.SE

#advokatenssjal #cardiffcashmere #langyarns #mohairluxe #superluxurious #luxuryyarns Garn+beskrivning 1298:- . Jag färgkombinerar för dig!

197 interaktionspoäng på 3 108 följare

Förlorarinlägg

GARNTUA.SE

Canapa och Cara tillsammans på stickor 4 mm.

52 interaktionspoäng på 3 108 följare
GARNTUA.SE

TYVÄRR kan det vara fel i beskrivningen till #advokatenssjal som några har fått. Jag kommer kolla upp det, och hoppas att jag hittar alla som har beställt den för att maila ut ny beskrivning. Maila mig gärna på [email protected] om du har köpt den, så skickar jag ny beskrivning!!!

70 interaktionspoäng på 3 108 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.