60

Instagram-analys av

Skultuna Fabriksbutiker

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Skultuna Fabriksbutiker. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Skultuna Fabriksbutiker publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
74
Följare
1,5K
Interaktioner
2,4K
Interaktioner per inlägg
67,9
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
7,7

Vinnarinlägg

Skultuna Fabriksbutiker

Precis som vi i personalen här på bruket så är andrasorteringsborden laddade inför kommande helg! Visst ses vi någon utav dagarna?

139 interaktionspoäng på 1 452 följare
Skultuna Fabriksbutiker

Årets mysigast helg är här! Skultunas årliga julmarknad!!

138 interaktionspoäng på 1 452 följare

Förlorarinlägg

Skultuna Fabriksbutiker

Julklappstips nr 3! Fina smycken från Lilly and Rose, hittar ni i vår övre butik!✨????✨???????????????? #lillyandrose #earrings #gift #christmastree #christnastime #julklappstips #julklappar #julen2017 #julpåbruket #santaclausiscomingtotown #santa #välkomna

17 interaktionspoäng på 1 452 följare
Skultuna Fabriksbutiker

Kom in till oss i värmen och njut av brukets varma choklad! #skultunaåcafe #skultuna #hotchocolate #café #coffetime #instafood #delicious #tasty #winter #fika #iitala #skultunafabriksbutiker

17 interaktionspoäng på 1 452 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.