62

Instagram-analys av

Gym & Fitness Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Gym & Fitness Sverige. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Gym & Fitness Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 25,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Gym & Fitness Sverige för oengagerande inlägg. De 23777 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Gym & Fitness Sverige. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
32
Följarskara
71
Frekvens
100
Följare
23,8K
Interaktioner
22,2K
Interaktioner per inlägg
463
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
25,2

Vinnarinlägg

Gym & Fitness Sverige

NYA #GYMMETKIRUNA tar fart ???? I maj kan ni äntligen träna på ett maxat ’Gymmet’-gym i Jysk gamla lokaler ???????? Med uppdaterad maskinpark och massvis med nyheter ???? Tagga din träningskompis som inte får missa invigningen ????????

1 171 interaktionspoäng på 23 777 följare
Gym & Fitness Sverige

Men hallå vad väntar ni på? Kom in och köp den nya noccon på #gymmetluleå ????/ Bettan

990 interaktionspoäng på 23 777 följare

Förlorarinlägg

Gym & Fitness Sverige

Ta hand om dig efter passet | Foam roller från @ntsperformance | finns på Gymmet | Om du inte har testat så gör det! ????????

131 interaktionspoäng på 23 777 följare
Gym & Fitness Sverige

Fredagen den 2/3 är Gymmet Uppsala bemannat mellan 16.30 - 20.00 ???????? ♀️ Så håll gärna fint och plocka undan efter dig ???? #gymmetuppsala

175 interaktionspoäng på 23 777 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.