59

Facebook-analys av

Katthemmet Oskarshamn

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Katthemmet Oskarshamn. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Katthemmet Oskarshamn publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
53
Frekvens
74
Följare
3,7K
Interaktioner
6,9K
Interaktioner per inlägg
69,4
Interaktioner per följare
1,9
Inlägg per vecka
7,7

Vinnarinlägg

Katthemmet Oskarshamn

Efterlysning av ägare! Denna kisse har uppehållit sig hos en familj sedan november, i Ängelstorp (vid E22, Virkvarn) Oskarshamn. Katten är tam men försiktig, förmodad hona. Denna skönhet bör absolut haft ett hem, hjälp oss dela bilden så vi hittar ägaren! <3

328 interaktionspoäng på 3 679 följare
Katthemmet Oskarshamn

Uppdatering: Det finns något som gör det lite lättare för oss i den här fruktansvärda händelsen som vi har fått uppleva åter en gång, det är er fantastiska värme <3 Vi hade ett inbrott den 4 september, nästan på dagen 8 veckor sedan och tyvärr har vi inte hunnit få upp ett skalskydd…

321 interaktionspoäng på 3 679 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Katthemmet Oskarshamn

En ny dag med nya frågor! ???? Nu är klubbfighten igång! Hjälp oss svara en gång om dagen på frågor fram till den 27 november - De föreningar med flest rätta svar vinner priser värda 29 000 Dela gärna! :) https://klubbfajten.sponsorhuset.se/?clubID=djurskyddetoskarshamn

Hjälp Djurskyddet Oskarshamn att vinna Klubbfajten!

Svara på frågor om Sponsorhuset. De föreningar som får in flest rätta svar vinner priser värda 29 000 kr. Se hur vi ligger till just nu!

0 interaktionspoäng på 3 679 följare
Katthemmet Oskarshamn

Idag år det black friday! Se i länken hur du kan stötta oss när du näthandlar! ❤️

Sponsorhuset - Tjäna pengar till Djurskyddet Oskarshamn. Handla från kända nätbutiker!

Tjäna pengar till Djurskyddet Oskarshamn när du handlar från kända nätbutiker!

0 interaktionspoäng på 3 679 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.