61

Facebook-analys av

MS Stormvind

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från MS Stormvind. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. MS Stormvind publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
78
Följarskara
52
Frekvens
23
Följare
1,3K
Interaktioner
589
Interaktioner per inlägg
84,1
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
0,5

Vinnarinlägg

MS Stormvind
172 interaktionspoäng på 1 282 följare
2 mån sedan
MS Stormvind

Nu är vackra MS Stormvind tillbaka på sin fina plats i Sävenäs/ Skelleftehamn. Visst ser det ut som hon sträcker på sig och känns stolt och glad över sin make over! Tack till alla på Ursvikens varv! Nu julpyntar vi, med mycket ljus och ljusslingor. För att öppna för vårt goda julbord…

136 interaktionspoäng på 1 282 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

MS Stormvind

Vi serverar julbord i unik skärgårdsmiljö till den 22 december! Välkomna ombord!

37 interaktionspoäng på 1 282 följare
MS Stormvind

Köttbullarna, revbensspjällen, smaskigt julgodis och mycket mer är klart för våra fina gäster! Kom ombord, mys och ät tillsammans med släkt, vänner eller kanske arbetskamrater. Välkomna ombord för julens smakupplevelse! För bokning av bord ring 073 060 15 15

37 interaktionspoäng på 1 282 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.