62

Instagram-analys av

Falkgarn

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Falkgarn. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Falkgarn publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
54
Frekvens
68
Följare
4,4K
Interaktioner
19,4K
Interaktioner per inlägg
280
Interaktioner per följare
4,4
Inlägg per vecka
6,0

Vinnarinlägg

Falkgarn

Glad tredje advent!❄️Bara en vecka kvar till jul, detta firas med ett supergulligt mönster på en pingvin med tomteluva som @sandrakiui har gjort ???????? Mönster hittar ni på bloggen klicka på länken i vår profil. - only one week left until Christmas. Now you can find the pattern for this…

533 interaktionspoäng på 4 403 följare
Falkgarn

Ni missade väl inte att vi presenterade detta fina mönster i söndags från @virkevira ? Om ni har missat det så gå in på bloggen så hittar ni det där

413 interaktionspoäng på 4 403 följare

Förlorarinlägg

Falkgarn

Äntligen är det fredag och vi önskar er en trevlig dag ???????? Mönster till denna klassiska och snygga mössa stickad i sport hittar ni på hemsidan sök bara på nr 23204-108. - Happy Friday everyone! #falkgarn

155 interaktionspoäng på 4 403 följare
Falkgarn

Hur snyggt är inte detta fodralet virkat i tanja metallic av @mimmifielding Passar även som tex sminkväska. Varför inte en julklapp?

170 interaktionspoäng på 4 403 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.