63

Facebook-analys av

Ankis Guldkant

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ankis Guldkant. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ankis Guldkant publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
52
Frekvens
81
Följare
2,0K
Interaktioner
2,3K
Interaktioner per inlägg
77,4
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
9,6

Vinnarinlägg

Ankis Guldkant

Äntligen!!! Idag har reportaget kommit ut på Aftonbladet som vi gjorde innan vintern en torsdag på Skottsundsbacken ❤️❤️❤️❤️????????

”Guld-Anki” åker runt och sprider glädje bland äldre

SKOTTSUND. En guldkant på tillvaron kan se väldigt olika ut.

263 interaktionspoäng på 2 046 följare
Ankis Guldkant

Grannen Mikael Lönnqvist messade att jag fått ett paket i hans brevlåda. Jag väntade inget paket för tillfället så jag blev ju supernyfiken o frågade om sonen kunde springa ner i blåsten o det gjorde han. ❤️❤️❤️oj vad jag blev förvånad och positivt överraskad. Har fått två…

166 interaktionspoäng på 2 046 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ankis Guldkant

Idag blev det blomstertimme igen o denna gång är det NI guldjokerköpare som sponsrar blommorna. Så se va fint det blev. ???????????????? Idag fick jag hjälp o assistans av Inger Andersson när det var blomster på Granbacken. TACK så mycket för hjälpen där Inger. De noterade förra veckan,…

8 interaktionspoäng på 2 046 följare
Ankis Guldkant

Nu är det dags. Jo jag har svårt att hitta guldfaddrar till bruksgården o min Anna-Karin trivs jättebra där o de boende vill gärna ha henne där de 2 timmar hon förgyller där på fredagar. Eftersom jag har anställt henne så ska hon ju få lön o då måste jag ju få in pengar till det så…

23 interaktionspoäng på 2 046 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.