52

Facebook-analys av

Linghems Taxi & Limousineservice

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Linghems Taxi & Limousineservice, baserad i Linköping i Östergötlands län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*52, vilket är 4 % bättre än medianen.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
51
Frekvens
51

Några expertråd från Nischad Utbildning

Publicera oftare! Linghems Taxi & Limousineservice publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Skaffa fler följare! Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Stockholm 24 september, Malmö 25 september, Göteborg 3 oktober eller Varberg 8 oktober.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följa

Följare
510
Interaktioner
1,0K
Interaktioner per inlägg
20,7
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
0,6

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Stockholm 24 september, Malmö 25 september, Göteborg 3 oktober eller Varberg 8 oktober.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» Avancerad Facebook för företag i Stockholm 30 september
» Instagram för företag i Stockholm 1 oktober
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Göteborg 3 oktober
» LinkedIn för företag i Malmö 3 oktober
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Varberg 8 oktober
» Marknadsföring i sociala medier i Göteborg 10 oktober
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Norrköping 15 oktober
» Marketing Automation i Stockholm 16 oktober
» Instagram för företag i Örebro 17 oktober
» Marknadsföring i sociala medier i Stockholm 17 oktober

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 2 000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Hos oss får Ni det Ni beställer - Limousineservice! Endast förbokade uppdrag som tex Bröllop, Bal, Högtider... 7 passagerare (6+1) Mer info på hemsidan.