62

Instagram-analys av

Örebro Womens Volleyball Team

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Örebro Womens Volleyball Team. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Örebro Womens Volleyball Team publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
51
Frekvens
72
Följare
1,7K
Interaktioner
10,1K
Interaktioner per inlägg
127
Interaktioner per följare
5,8
Inlägg per vecka
7,1

Vinnarinlägg

Örebro Womens Volleyball Team

BOOM!! Dagens match slutade med en 3-1 seger och med dom 3p är vi vidare till GP

264 interaktionspoäng på 1 735 följare
Örebro Womens Volleyball Team

Vinst i dagens match 3-1 mot Linköping, lite svajigt men vi tog hem vinsten till slut ???? #svenskvolleyboll #volleyball

242 interaktionspoäng på 1 735 följare

Förlorarinlägg

Örebro Womens Volleyball Team

Sofie måste ju också få snygga kläder från @pagelle_sverige

10 interaktionspoäng på 1 735 följare
Örebro Womens Volleyball Team

Sponsorerbjudande???????????? Julafton närmar sig och är du en av dem som gillar att vänta till sista minuten innan du köper klapparna (som en viss ordförande vi känner)? Eller kanske har du fortfarande inte riktigt bestämt dig? Då har vi tillsammans med vår sponsor, My Beat, ett erbjudande…

22 interaktionspoäng på 1 735 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.