61

Facebook-analys av

Järvloppet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Järvloppet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Järvloppet publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
64
Följarskara
52
Frekvens
53
Följare
1,3K
Interaktioner
171
Interaktioner per inlägg
34,2
Interaktioner per följare
0,1
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Järvloppet

Järvloppet 1-9-18 Pricka av den 1 september 2018 i era löparkalender för då är det dags för den fjärde upplagan av Järvloppet! Tävlingsdistanserna är desamma som vi hade i år (2017) dvs Järvmilen (11K), Järvloppet (21K) och Järv-Ultran (53K). Även Lilla Järvloppet är indelat i…

Järvloppet 1-9-18

Vill först och främst tacka alla löpare som var med på Järvloppets olika distanser i år (2017). Drygt 350 löpare deltog på seniordistanserna vilket är det högsta deltagarantalet sen vi startade 2015???? Nästa års Järvlopp går av stapeln 1 september 2018. Precis som tidigare år så kör vi...

61 interaktionspoäng på 1 253 följare
Järvloppet

Föranmälan till Järvloppet 1-9-18 är öppen???? Du anmäler dig här: Fram till Julafton så får du 50 kr rabatt på anmälan förutsatt att du anger rabattkoden "GODJUL". Passa på att ge bort årets löpupplevelse till en vän! Om du vill…

Anmäl dig här

Du anmäler dig på evenemangsanmalan.se Namnändring Eventuella ändringar av distans, namn, klubb eller liknande görs direkt i sekretariatet när du hämtar nummerlappen. Efteranmälan Det går bra att efteranmäla sig på plats. Efteranmälan kostar 100kr extra. Avanmälan Inga pengar betalas tillbaka...

27 interaktionspoäng på 1 253 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Järvloppet

Så här när snön ligger djup i Järvsö så är vi nyfikna på era erfarenheter av vinterlöpning? Vilka minnen har ni, hur tacklar ni minusgrader, vilken utrustning använder ni? Skriv gärna några ord och dela med er av era bästa vinterlöpningsbilder????

8 interaktionspoäng på 1 253 följare
Järvloppet

Nu är det drygt 24 timmar kvar på bokatidigt-rabatten. Anmäl via www.jarvloppet.se. Ange rabattkod GODJUL så får ni 50 kr rabatt på anmälningsavgiften???????? Vi ses i september????????????

Järvloppet – Into the Wild

Into the Wild

19 interaktionspoäng på 1 253 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.