75

Instagram-analys av

Hööks

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Hööks. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*75, vilket är 50 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Hööks publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
100
Frekvens
66
Följare
84,4K
Interaktioner
194,6K
Interaktioner per inlägg
4,0K
Interaktioner per följare
2,3
Inlägg per vecka
5,6

Vinnarinlägg

Hööks

Happy Friday from us and @friesian_floris

6 313 interaktionspoäng på 84 361 följare
Hööks

Ta chansen att vinna två biljetter till söndagens kvällspass på Friends Arena!

5 851 interaktionspoäng på 84 361 följare

Förlorarinlägg

Hööks

Stort grattis till alla vinnarna som får ta med sig varsin vän till SIHS den 3/12.

1 633 interaktionspoäng på 84 361 följare
Hööks

Grattis till de fem vinnarna av GHS-biljetterna! ???????? Skicka ett PM med adress för att få biljetterna. ???? Vi ses på @gothenburghorseshow ????????????

1 696 interaktionspoäng på 84 361 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.