60

Instagram-analys av

Indianerna Speedway KMSK

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Indianerna Speedway KMSK. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Indianerna Speedway KMSK publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
51
Frekvens
56
Följare
1,1K
Interaktioner
1,6K
Interaktioner per inlägg
102
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
2,8

Vinnarinlägg

Indianerna Speedway KMSK

Gott nytt år! Vi firar in 2018 med det bästa minnet från 2017

171 interaktionspoäng på 1 073 följare
Indianerna Speedway KMSK

Designen på våra ställ för säsongen 2018! Ni känner igen grunden sedan tidigare även om några detaljer ändrats, ex har föraren sin nationsflagga på bröstet och den nya loggan för Kumla Indianerna Speedway används precis som på västarna 2017. Stort tack Daniel på @kickpunch.se för…

159 interaktionspoäng på 1 073 följare

Förlorarinlägg

Indianerna Speedway KMSK

????????????????????

71 interaktionspoäng på 1 073 följare
Indianerna Speedway KMSK

Håll utkik imorgon runt lunch!

77 interaktionspoäng på 1 073 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.