65

Facebook-analys av

Dalby Gästgivaregård

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Dalby Gästgivaregård. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Dalby Gästgivaregård publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
90
Följarskara
50
Frekvens
15
Följare
1,1K
Interaktioner
1,8K
Interaktioner per inlägg
166
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
0,3

Vinnarinlägg

Dalby Gästgivaregård

Statusuppdatering: Sulan och grundmuren till den nya ca 60 kvm stora tillbyggnaden för det nya köket är nu på plats. Nästa vecka fylls grunden upp, avlopp o vatten dras och förbereds för att gjuta plattan. Mycket logistikplanering sker invändigt i huset. Det handlar bla om planering för…

265 interaktionspoäng på 1 057 följare
Dalby Gästgivaregård

Hösten kommer, temperaturen sjunker och det har blivit betydligt mörkare. På Gästis är det också mörkare, men bara för att de flesta fönstren är igensatta med skivor medan fönstren renoveras. Det finns 34 fönster och varje fönster har 10 meter kitt som fräses bort och får nytt kitt av…

262 interaktionspoäng på 1 057 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Dalby Gästgivaregård
13 interaktionspoäng på 1 057 följare
5 mån sedan
Dalby Gästgivaregård

Dalby Gästgivaregård och SM-vinnaren i cidertillverkning - Fruktstereo AB - inleder samarbete om Solbergas obesprutade äpplen. De senaste dagarna har Fruktstereos ägare - sommeliererna Karl Sjöström och Mikael Nypelius - påbörjat plockning av Solberga-äpplen för årets cidertillverkning.…

79 interaktionspoäng på 1 057 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.