66

Instagram-analys av

Visby Roma Hockey

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Visby Roma Hockey. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Visby Roma Hockey publicerar ett inlägg igenomsnitt 12,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
90
Följare
1,3K
Interaktioner
4,1K
Interaktioner per inlägg
103
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
12,1

Vinnarinlägg

Visby Roma Hockey

Fruktansvärt stark seger och 2-0 i matcher! Play off 3 here we come!!!

258 interaktionspoäng på 1 260 följare
Visby Roma Hockey

Kaffe kaka två raka! Monstervändning och VR är vidare till Play Off 2. Vi startar hemma i Visby på Torsdag.

238 interaktionspoäng på 1 260 följare

Förlorarinlägg

Visby Roma Hockey

BILJETTSLÄPP! Nu kan du köpa ditt Allettankort eller varför inte ge bort ett i julklapp? Läs mer på visbyroma.se

32 interaktionspoäng på 1 260 följare
Visby Roma Hockey

Många och långa resor kostar mycket pengar, detta uppmärksammades av en trogen följare som på eget initiativ utmanat andra som gillar VR att swisha 10 kr/poäng till klubben under Allettan. Vill du vara med? Tryck på Gilla och swisha sedan 10 kr för varje poäng VR tar (dvs 30 kr vid vinst…

39 interaktionspoäng på 1 260 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.