60

Facebook-analys av

Alvas Hus

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Alvas Hus. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Alvas Hus publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Alvas Hus för oengagerande inlägg. De 36263 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Alvas Hus. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
28
Följarskara
87
Frekvens
74
Följare
36,3K
Interaktioner
60,7K
Interaktioner per inlägg
506
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
7,8

Vinnarinlägg

Alvas Hus

Perfekta julklappar från PiP Studio!! Shoppa här:

2 081 interaktionspoäng på 36 263 följare
Alvas Hus

Härligt grönt till våren!! ��� Påfyllt av Perfect jeans i grönt, 599:- Blus, Agency M, 699:- Boots, Agency M, 599:-…

1 687 interaktionspoäng på 36 263 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Alvas Hus

Dagens lucka! 30% på allt från SixtyDays! Shoppa här: OBS! Rabatten dras manuellt i efterhand och syns inte i kassan :-)

1 interaktionspoäng på 36 263 följare
Alvas Hus

Dagens lucka: 30% på alla våra fina snäckhalsband! Shoppa här:

3 interaktionspoäng på 36 263 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.