62

Facebook-analys av

Sydamerikaexperten

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Sydamerikaexperten. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Sydamerikaexperten publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,2 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
57
Frekvens
51
Följare
8,4K
Interaktioner
10,0K
Interaktioner per inlägg
589
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
1,2

Vinnarinlägg

Sydamerikaexperten

Makalöst - Mystiskt - Magiskt - Machu Picchu. Vill ni också uppleva ett av världens sju underverk? Följ då med på vår rundresa med svensk färdledning den 31 oktober! Läs mer om rundresan på vår hemsida:

1 995 interaktionspoäng på 8 377 följare
Sydamerikaexperten

Att resa runt på Kuba är en resa som tar dig tillbaks i tiden. Gamla Chevrolets och slitna hus i regnbågsfärger vittnar om det som varit. Salsarytmer på kullerstensgatorna och de vänliga kubanerna skapar en härlig stämning. Förverkliga din dröm om att resa till detta färgstarka land. Vi…

1 258 interaktionspoäng på 8 377 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Sydamerikaexperten
6 interaktionspoäng på 8 377 följare
4 v sedan
Sydamerikaexperten
14 interaktionspoäng på 8 377 följare
4 v sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.