59

Instagram-analys av

FrankBistro

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från FrankBistro. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. FrankBistro publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
50
Frekvens
42
Följare
1,0K
Interaktioner
1,6K
Interaktioner per inlägg
111
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

FrankBistro

Vem sa att man inte kan förena nytta med nöje? ???? Idag njuter vi på Frank av Adam/Albin och inspireras!

182 interaktionspoäng på 1 021 följare
FrankBistro

Frankrules.. En av årets nya rätter, inget man vill missa! ????????

131 interaktionspoäng på 1 021 följare

Förlorarinlägg

FrankBistro

NYHET! Nu säljer vi våra presentkort även online! Beställ och betala direkt på vår hemsida och få presentkortet på posten inom några dagar, enklare kan det inte bli! #matupplevelse #frankrules #presentkort #julklappstips

70 interaktionspoäng på 1 021 följare
FrankBistro

Nybakat surdegsbröd!

78 interaktionspoäng på 1 021 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.