70

Instagram-analys av

LTH Traktor AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från LTH Traktor AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*70, vilket är 40 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. LTH Traktor AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
82
Följarskara
50
Frekvens
54
Följare
1,0K
Interaktioner
4,1K
Interaktioner per inlägg
197
Interaktioner per följare
4,0
Inlägg per vecka
2,1

Vinnarinlägg

LTH Traktor AB

Ett par stycken språnkans nya CAT 988 på rad ???????? Underbar syn ???? I väntan på uppdrag ????????

335 interaktionspoäng på 1 047 följare
LTH Traktor AB

LTH Svappavaara är i full fart och det känns superkul att vi äntligen är igång. Första veckorna har gått bra och vi börjar känna oss varma i kläderna även fast det såklart finns mycket kvar att lära oss.???????????? Vi är verkligen glada och stolta över vårt nya verksamhetsområde…

325 interaktionspoäng på 1 047 följare

Förlorarinlägg

LTH Traktor AB

Hej LTH anställda! Vi söker internt efter en förare till Vattenpolisen. Logga in på hemsidan för mer information ???? www.lthtraktor.se

42 interaktionspoäng på 1 047 följare
LTH Traktor AB

Vad är en bra arbetsmiljö? På vilket sätt bidrar just du till en god arbetsmiljö? Tänkvärt: Ingen kan göra allt men alla kan göra något ????

101 interaktionspoäng på 1 047 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.