59

Instagram-analys av

Astrid Lindgrens Näs

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Astrid Lindgrens Näs. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Astrid Lindgrens Näs publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
55
Frekvens
55
Följare
2,8K
Interaktioner
3,8K
Interaktioner per inlägg
190
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
2,3

Vinnarinlägg

Astrid Lindgrens Näs

Barndomshemmet fylls med enris, apelsiner, äpplen och tallris. Och snart är även julgranen på plats. Våra guider står redo att ta med dig på en guidad tur i ett julsmyckat barndomshem. #jul #guide #astridlindgrensnäs #barndomshem

357 interaktionspoäng på 2 793 följare
Astrid Lindgrens Näs

I våra julguidningar förflyttar vi oss hundra år tillbaka i tiden till Astrid Lindgrens starkaste julaftonsminne 1913. Där följer vi familjens julfirande med traditioner och mat. Känn doften av kanel och nejlikor. Och lyssna till när Astrid Lindgrens far Samuel August läser julevangeliet i…

301 interaktionspoäng på 2 793 följare

Förlorarinlägg

Astrid Lindgrens Näs

Författarkväll med Sara Schwardt hos oss ikväll. #författarkväll #saraschwardt #astridlindgrensnäs

95 interaktionspoäng på 2 793 följare
Astrid Lindgrens Näs

Har du besökt vår utställning Hela världens Astrid Lindgren? #astridlindgrensnäs #utställning

132 interaktionspoäng på 2 793 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.