66

Instagram-analys av

erikochalexander

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från erikochalexander. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. erikochalexander publicerar ett inlägg igenomsnitt 20,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
50
Frekvens
100
Följare
1,0K
Interaktioner
5,4K
Interaktioner per inlägg
47,7
Interaktioner per följare
5,3
Inlägg per vecka
20,8

Vinnarinlägg

erikochalexander

Backstage guldfesten✨????✌????✨

121 interaktionspoäng på 1 018 följare
erikochalexander

Dom här två tar hand om butiken idag❤️❤️ Underbart med utlottning av en blombukett???? Ni är underbara????

117 interaktionspoäng på 1 018 följare

Förlorarinlägg

erikochalexander

Tillbaka i butiken igen efter helgens inköp & härligheter✨✨ Tog mig en lång funderare imorse på allt jag måste göra (vart ska jag börja) Och då hittade jag den här vyn????

12 interaktionspoäng på 1 018 följare
erikochalexander

Modevisning nu på Lördag 17.30 på Seasalt Kitchen i Färjestaden✨✨

13 interaktionspoäng på 1 018 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.