63

Facebook-analys av

Chess Lingerie

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Chess Lingerie. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Chess Lingerie publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
72
Följarskara
52
Frekvens
42
Följare
1,2K
Interaktioner
4,0K
Interaktioner per inlägg
125
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
0,8

Vinnarinlägg

Chess Lingerie
209 interaktionspoäng på 1 235 följare
3 mån sedan
Chess Lingerie

Skyltsöndag 12-16 Lämna in din önskelista till vår alldeles egen tomtemor idag ???????? Hon bjuder på pepparkakstrosor, pepparkaksbh & glögg ❤️ Fina julerbjudanden Välkomna ????

184 interaktionspoäng på 1 235 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Chess Lingerie

Missa inte stämpeljakten när du julhandlar i Karlskoga ❤️

7 interaktionspoäng på 1 235 följare
Chess Lingerie
7 interaktionspoäng på 1 235 följare
3 mån sedan

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.