67

Instagram-analys av

Fotograf Hanna Maxstad

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Fotograf Hanna Maxstad. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 35 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Fotograf Hanna Maxstad publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
79
Följarskara
50
Frekvens
50
Följare
1,1K
Interaktioner
2,5K
Interaktioner per inlägg
208
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Fotograf Hanna Maxstad

Det va mig en ära. Att grabben min ställde upp framför kameran ???? Älskarn!!

428 interaktionspoäng på 1 122 följare
Fotograf Hanna Maxstad

God Jul från min alldeles egna lilla drömprins, som jag nu ska få äran att spendera 4 härliga månader med. Jag jobbar igen i Maj, då hoppas jag vi ses på massa härliga vår/sommarfotograferingar! ❤️

334 interaktionspoäng på 1 122 följare

Förlorarinlägg

Fotograf Hanna Maxstad

Tjohej va det går! Strax jul, och efter nyår går jag dessutom på föräldraledighet igen, 4 månader. Så passa på att beställa snarast, så slipper ni vänta till Maj???? Ps, visst är Neo galet söt på denna bild? ???? . . . . . . . #barnfotografering #familjefotografering #snartjul…

93 interaktionspoäng på 1 122 följare
Fotograf Hanna Maxstad

Har i dagarna två besökt olika program på Duveholmsgymnasiet och Ktc. Wow vilken plats, vilka lärare och elever. Så roligt att möta alla olika människor. Och en stjärna i kanten för @sararydstedt som planerat dagarna superbra!

142 interaktionspoäng på 1 122 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.